SOLIS Grind & Infuse Compact RVS (Type 1018)

SOLIS Grind & Infuse Compact RVS (Type 1018)SOLIS Grind & Infuse Compact RVS (Type 1018)
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank

599,- welbeschouwd altijd voordeliger

Productbeschrijving

Artikelnummer: 98009 Categorie: Merk:  

De Solis Grind & Infuse Compact is een alles-in-één halfautomatische espressomachine voor de echte thuisbarista's onder ons. Ondanks het feit dat hij wordt geleverd met alles wat u nodig hebt om thuis het perfecte kopje koffie te zetten, is hij compact van formaat waardoor hij voor elke keuken geschikt is. Dit prachtige, tijdloos vormgegeven apparaat is een echte blikvanger en past perfect bij elk interieur. Met zijn vele functionaliteiten en instellingen kunt u elk kopje koffie precies naar uw smaak aanpassen. Met slechts een paar knoppen kunt u eenvoudig instellingen aanpassen en functies selecteren. Word een professioneel en laat de Grind & Infuse Compact u verwennen met heerlijke koffievariaties van barista-kwaliteit in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis! Gaat u meestal naar uw favoriete koffiezaak om te genieten van een heerlijk, door een barista bereid kopje koffie? Met deze alles-in-één espressomachine van thuisformaat kunt u net zo goed thuis blijven en uw eigen cappuccino, Americano of espresso van baristakwaliteit maken wanneer u maar wilt. Dit apparaat wordt geleverd met vele functies en een volledig assortiment aan accessoires. Het enige wat u verder nog nodig heeft om aan de slag te gaan: vers gebrande koffiebonen, water en een stopcontact.

Naast espresso kan de Solis Grind & Infuse Compact ook heet water bereiden en is met een professionele 360-graden draaibare stoompijp uitgevoerd om een perfecte cappuccino of latte macchiato te bereiden. In de doos zit naast de machine ook een roestvrijstalen melkkannetje , zodat u meteen aan de slag kunt. Deze machine wordt geleverd met zowel enkelwandige als dubbelwandige filterinzetstukken van 54 mm, zodat u één of twee kopjes kunt bereiden en zowel versgemalen als voorgemalen koffie kunt gebruiken. Maakt u geen zorgen over de dosering van gemalen koffie in het filter: een maatschepje en een professionele metalen stamper worden meegeleverd. Gebruikt u liever pads? Een filter voor compacte E.S.E. pads is bij de accessoires van dit apparaat inbegrepen.

De machine kan worden geconfigureerd als u wilt tweaken en het maximale uit uw koffiebonen wilt halen om zo een thuisbarista te worden. U kiest de maalgraad, de hoeveelheid gemalen koffie en de duur van de koffie-extractie, dus de hoeveelheid espresso per kopje. De machine onthoudt de instellingen totdat deze worden gewijzigd of gereset. Om energie te besparen, schakelt de Solis Grind & Infuse Compact na 30 minuten automatisch uit. De machine heeft ook een waterfilter. Dit zorgt voor een optimale smaakbeleving, omdat het filter kalk- en gipsafzettingen vermindert.


Als je op zoek bent naar de juiste woorden om Solis producten te omschrijven, dan zijn deze woorden een accurate opsomming van waar Solis voor staat. Of het nu een mooi ontworpen tafel barbecue is, praktisch vacuümsysteem of een krachtige haardroger, onze hoge kwaliteit standaard en liefde voor detail staan boven al onze producten en voldoen aan de behoefte van de meest eisende consumenten. 

Productspecificaties

Barcode

7611210980094

Product nummer

Product omschrijving

Merk

Verkoopprijs inclusief

Persoonlijk advies nodig?
Bel of mail ons gerust, wij staan klaar met een luisterend oor en degelijk advies. 088 - 225 25 05 of info@xab.nl

Persoonlijk advies nodig?

Waarom XAB?

  • XAB voorselectie
  • Alleen de betere merken
  • Alleen de beste modellen
  • Persoonlijk advies
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Installatie naar wens
  • Super service
  • Eigen reparatieservice
Kortom, welbeschouwd ben je altijd voordeliger uit!
XAB; Dan weet je dat het goed zit! - Meer over XAB