SOLIS Barista Gran Gusto 1014 & Scala Plus 1661 bundel

SOLIS Barista Gran Gusto 1014 & Scala Plus 1661 bundelSOLIS Barista Gran Gusto 1014 & Scala Plus 1661 bundel
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank

513,73 welbeschouwd altijd voordeliger

Productbeschrijving

Artikelnummer: 00914 Categorie: Merk:  

De Barista Gran Gusto Espresso is een halfautomatische machine met programmeerbare kopjesgrootte en een heetwater- en stoomfunctie voor al uw koffiebereidingen of gewoon een kopje thee. Daarnaast heeft deze espressomachine een robuust professioneel portafilter voor 58 mm filterinzetstukken. 58 mm filterinzetstukken is de grootste maat die verkrijgbaar is. Hoe groter het portafilter, hoe groter de extractiekracht bij dezelfde druk. De Gran Gusto wordt geleverd met een enkele en een dubbele uitloop, zodat u tot 2 kopjes tegelijk kunt bereiden. De instelling voor automatisch koffiezetten kan handmatig worden aangepast of door de programmeerbare kopjesgrootte aan te passen. Versgemalen koffie wordt eerst bevochtigd onder lage druk om voor gelijkmatige extractie te zorgen. Maak professioneel microschuim van melk of gebruik de heetwaterfunctie om een Americano, Longblack of andere warme dranken te bereiden. De espressopomp in Italiaanse stijl heeft een druk van 15 bar dat een ideale, evenwichtige extractie van uw koffie garandeert.
De molen:

De hoeveelheid gemalen koffie wordt geregeld door een elektronische timer en opgevangen in een opvangbak. Omdat er bij sommige koffiesoorten ook kleine steentjes onder de bonen kunnen zitten, is het apparaat ook voorzien van een steenbeveiliging die de bonenmaler tegen beschadiging beschermt.

Het transparante bonenreservoir van SAN-kunststof kan tot 250 gram bonen bevatten en is uitneembaar zodat het makkelijk gereinigd kan worden. De BPA-vrije kunststof behuizing is voorzien van een praktisch vak om het snoer van de bonenmaler uit het zicht in op te bergen. Een elektronische start/stop-knop en antislipvoetjes zorgen voor een comfortabele en veilige bediening.


Als je op zoek bent naar de juiste woorden om Solis producten te omschrijven, dan zijn deze woorden een accurate opsomming van waar Solis voor staat. Of het nu een mooi ontworpen tafel barbecue is, praktisch vacuümsysteem of een krachtige haardroger, onze hoge kwaliteit standaard en liefde voor detail staan boven al onze producten en voldoen aan de behoefte van de meest eisende consumenten. 

Productspecificaties

Barcode

7611210009146

Product nummer

Product omschrijving

Merk

Verkoopprijs inclusief

Persoonlijk advies nodig?
Bel of mail ons gerust, wij staan klaar met een luisterend oor en degelijk advies. 088 - 225 25 05 of info@xab.nl

Persoonlijk advies nodig?

Waarom XAB?

  • XAB voorselectie
  • Alleen de betere merken
  • Alleen de beste modellen
  • Persoonlijk advies
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Installatie naar wens
  • Super service
  • Eigen reparatieservice
Kortom, welbeschouwd ben je altijd voordeliger uit!
XAB; Dan weet je dat het goed zit! - Meer over XAB