Over XAB

Een moderne kwaliteitswinkel met hoogwaardige persoonlijk service en advies, dat is XAB. De laatste decennia lijkt er een ware kaalslag te hebben plaatsgevonden onder electronica en witgoed winkels; prijs leek het enige wat telde. Toen het internet opkwam werd dat alleen nog maar verhevigd. Toch heeft het internet niet alles gebracht dat we hoopten, al brengen Bol.com en Coolblue echt wat voordelen met zich mee, echt persoonlijk en kwalitatief wordt het nog niet.
Wij werken al meer dan 30 jaar in het vak en weten wat kwaliteit vaak juist niet duurder is over de jaren en dat je goed de wens en noodzaak van de klant moet doorgronden voordat je weet welk apparaat het beste bij hun specifieke situatie past. Omdat we niet alleen oostelijk Amsterdam van deze voordelen willen laten genieten zijn we nu landelijk gaan opereren middels onze webshop xab.nl
Maar iedereen is natuurlijk welkom in onze kleine fysieke winkel in Diemen om onder een goede kop espresso te doorgronden welk apparaat het beste bij jou past….
Wees welkom! We helpen je graag!
XAB; Dan weet je dat het goed zit!

 

Weten wat jij nodig hebt

De ontwikkelingen in witgoed en audio razen maar voort. Wat heb je nodig? Waar doe je goed aan? Wanneer is goedkoop duurkoop en wanneer niet? Wat is kwaliteit? Dit zijn de vragen waar wij snel de goede antwoorden op hebben. Deels omdat we de markt heel goed kennen, maar deels ook omdat we de juiste vragen aan je stellen. Over het gebruik van een apparaat, je gezinssamenstelling, etc etc. Zo weten we precies welk apparaat voor jou geschikt is.

En dan onze excellente service

Natuurlijk plaatsen en installeren we elk apparaat dat je bij ons koopt. Maar als er eens iets mis gaat en het apparaat doet raar mag je ons altijd bellen. Voor inbouw apparatuur hebben wij altijd een oplossing, we verzorgen het hele traject, uitbouwen en afvoeren, en opnieuw afplaatsen.

ALTIJD EEN OPLOSSING

We verkopen uitsluitend apparaten die we zelf zouden willen hebben of aan familie adviseren, als het gevoel niet goed is, verkopen we het niet. Aernout startte op vijftienjarige leeftijd als parttime verkoper bij Duyvené en Remmers in Amsterdam en is nooit de branche uit geweest. Robbert verzorgt de reparaties en installaties, is opgeleid door Miele en Bosch en werkt sinds 15 jaar met Aernout. Groot is de opluchting wanneer Robbert eerst komt kijken als een inbouwkoelkast vervangen moet worden.

Naast onze webshop is onze showroom eenvoudig te bereiken, bijna voor de deur vrij parkeren en per openbaar vervoer. De e-mail wordt zeven dagen per week uitgelezen. Gebruikersvragen kunnen ook op zondag worden beantwoord.

Producten & merken

In onze webshop tref je een sterke selectie van alleen maar goede producten aan; daar staan wij voor in! We voeren alleen de betere kwaliteitsmerken die (nog) degelijke apparatuur maken. De bovenkant van de markt zeg maar, maar dan wel tegen hele scherpe prijzen. Welke merken goed zijn in welke producten produceren is nou precies zo’n stukje kennis dat wij in jaren hebben opgebouwd.
Wij bieden alleen de juiste merken aan voor die producten waarin zij juist sterk & innovatief zijn. Voorbeelden van dit soort product/merk combinaties zijn: Liebherr voor koeltechniek en LG voor OLED schermen….maar wist u dat Loewe tv’s, wellicht de beste tv’s ter wereld, zijn OLED schermen rechtstreeks van LG mag betrekken? Dus uiteindelijk wil je nog liever een Loewe tv dan een LG tv….want een OLED-scherm is alleen het scherm…dat is nog geen tv, daarvoor is nog veel meer nodig.

WAT IS DE BESTE MACHINE?

Wij weten wat de beste machine voor welk budget is, waarbij we weten dat goedkoop vaak duurkoop is en dat adviseren wij dus nooit. Bij ons dus geen Indesit, maar degelijke merken zoals Miele en Bosch, terwijl we ook prijsvechtersproducten uit de fabriek van Bosch kunnen aanbieden die wel van hoge kwaliteit zijn.

XAB winkel

In Diemen staat onze fysieke winkel. Het is een kleine moderne winkel, want zeg nou eerlijk….met overal internet, wat heb je nou aan duizenden m2 winkeloppervlakte? Dat is zonde van het geld!
Want waar het echt om gaat is eigenlijk maar 2 belangrijke dingen:

  • Dat je zeker weet dat je geen kat in de zak koopt
  • Dat je een product koopt dat het best bij jouw persoonlijke omstandigheden past

Wij garanderen dat wij juist die twee hoofdpijlers van een tevreden aankoop waarborgen. Dat doen we deels online via XAB.nl in combinatie met de telefoon en deels in onze winkel in Diemen. Het voordeel van in onze winkel is dat we er dan een lekkere bak koffie bij kunnen schenken We zien je graag!

SERVICE

Wij zijn de meest service gerichte en betrouwbare elektronicazaak van topmerken in de wijde omtrek. Wij hebben jarenlange ervaring in de elektronica- & witgoedwereld en weten als geen ander welke machines je juist wel of niet moet hebben.

xab reparatie service

Wij zijn de meest service gerichte en betrouwbare witgoed reparateur en verkooppunt van nieuwe topmerken in ons verzorgingsgebied. Wij helpen u GRATIS en komen terstond voorrijden (overdag natuurlijk ☺). Meestal kunnen we uw machine binnen een uur weer aan de praat krijgen. Lukt dat echt niet en zijn onderdelen nodig, of is de machine echt overleden, dan kunnen we dezelfde dag nog een GRATIS leenmachine plaatsen*.
Op die manier zit u nooit zonder…en dat is wel zo fijn in deze drukke tijd (zie ook witgoed advies). Wij staan klaar voor u! Lees verder op xab.nl/witgoedreparatie

Verzorgingsgebied

Ons verzorgingsgebied is in de regio groot Amsterdam-het Gooi: Postcodes 1000-1599

Garantie

Dus wij selecteren de beste kwaliteit en vechten voor de beste prijs, voor jou,  in dit zeer concurrerende landschap. Maar er kan natuurlijk altijd wat mis gaan…het is immers electronica…en alles kan kapot zegen wij altijd….mits er dan maar garantie is zul je denken….
Nou, die is er! Natuurlijk! Zowel van ons zelf als van de kwaliteitsmerken en hun importeurs. Als er wat is, belt of mailt u ons dan direct en dan helpen we onmiddellijk.
Ouderwetse echte service, dat is wat wij willen bieden!

Dus wij selecteren de beste kwaliteit en vechten voor de beste prijs, voor jou,  in dit zeer concurrerende landschap. Maar er kan natuurlijk altijd wat mis gaan…het is immers electronica…en alles kan kapot zegen wij altijd….mits er dan maar garantie is zul je denken….
Nou, die is er! Natuurlijk! Zowel van ons zelf als van de kwaliteitsmerken en hun importeurs. Als er wat is, belt of mailt u ons dan direct en dan helpen we onmiddellijk.
Ouderwetse echte service, dat is wat wij willen bieden!

Excellente service, persoonlijk advies, puur kwaliteit.
XAB, dan weet je dat het goed zit!

 

openingstijden

Deze webwinkel is 24/7 geopend. Onze winkel in Diemen is geopend op:

Maandag 13.00 uur - 18.00 uur
Di t/m Vrij 9.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag 9.00 uur- 17.00 uur
Gruttoplein 10, 1113 HM Diemen

Contact

We helpen je graag bij het keuzeproces…
bel ons gerust; 088 225 25 05

Of stuur ons een email en vergeet dan niet je telefoonnummer te vermelden, dan bellen/mailen we terug! info@xab.nl  

Wat vinden klanten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4,8 van 5 sterren. Bekijk de reviews.

Betaalmethodes:

Volg ons op:

Bezorging en installatie door XAB of verstuurd met PostNL

Algemene voorwaarden  - Privacy & cookies  - Bestellen & betalenGarantie & klachten  -  Retourbeleid  -  Bezorging - al onze prijzen zijn inclusief BTW

XAB BV | Gruttoplein 10 | 1113 HM Diemen | t. 088 225 25 05 | KVK 59787155 | BTW NL853644093B01