SCHULTHESS Spirit 530 Wasmachine

SCHULTHESS Spirit 530 WasmachineSCHULTHESS Spirit 530 Wasmachine
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank

2.195,- welbeschouwd altijd voordeliger

Productbeschrijving

Artikelnummer: Spirit 530 Categorieën: , Merk:  

De Spirit 530 van Schulthess is het middelste model uit de Single Family Home serie en een aanrader voor iedereen die veel, vaak en zonder te veel variatie wast. Vooral restaurants, sportscholen, kapsalons en sauna's waarderen deze machine zeer. Deze machine heeft een capaciteit van 1 tot 8 kilo en een 1600 toeren centrifuge.

Dankzij de vuilsensor wast deze machine grondiger maar nooit te lang. De twee verwarmingselementen zorgen voor een enorme besparing in tijd en energie. Dit is een investering die zich bij wassende ondernemingen altijd uitbetaald.


In het Zwitserse Wolfhausen staat de fabriek van Schulthess, fabrikant van de meest betrouwbare wasautomaten. Hier worden professionele- en huishoudelijke wasmachines ontwikkeld en gefabriceerd die zich onderscheiden door een prachtig doordacht ontwerp te koppelen aan de hoogste kwaliteit. Bij deze machines is de draairichting van de deur bij aanschaf te kiezen. Ook zijn krachtstroom, warmwateraansluiting tot 70 graden en hemelwateraansluiting een optie (199 Euro). Geen enkele consessie is gedaan bij het ontwerp, zo zijn de trommel en kuip van RVS. De trommel is voorzien van duizenden gaatjes voor de beste irrigatie. Twee verwarmingselementen zorgen voor een snelle en zuinige verwarming van het waswater. Zowel de contagewichten als het lagerkruis zijn van gietijzer. De warmtepompdrogers van Schulthess hebben een zelfreinigende condenser en worden op de afvoer aangesloten. Ook de draairichting van de deur van de droger is bij aanschaf te kiezen. Als bediening aan de bovenzijde van de machines prettiger is, kan dat ook apart worden gekozen.

Productspecificaties

Toerental Centrifuge

Barcode

7612932058276

Aantal kilo's

Energieklasse

Automatische doseerfunctie

WiFi

Hoogte

Breedte

Diepte

Voordeel 1

Voordeel 2

Voordeel 3

Nadeel 1

Nadeel 2

Persoonlijk advies nodig?
Bel of mail ons gerust, wij staan klaar met een luisterend oor en degelijk advies. 088 - 225 25 05 of info@xab.nl

Persoonlijk advies nodig?

Waarom XAB?

  • XAB voorselectie
  • Alleen de betere merken
  • Alleen de beste modellen
  • Persoonlijk advies
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Installatie naar wens
  • Super service
  • Eigen reparatieservice
Kortom, welbeschouwd ben je altijd voordeliger uit!
XAB; Dan weet je dat het goed zit! - Meer over XAB