SCHULtHESS Spirit 540 Top-Plus Anthrazit Wasmachine

SCHULtHESS Spirit 540 Top-Plus Anthrazit WasmachineSCHULtHESS Spirit 540 Top-Plus Anthrazit Wasmachine
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank

2.395,- welbeschouwd altijd voordeliger

Productbeschrijving

Artikelnummer: Spirit 540 Top-Plus Anthrazit Categorieën: , Merk:  

De Spirit 540 van Schulthess is het meest uitgebreide model uit de Single Family Home serie en een aanrader voor iedereen die veel, vaak en met veel variatie wast.

Voor iedere denkbare soort kleding heeft Schulthess het juiste programma geschreven. Ook restaurants, sportscholen, kapsalons en sauna's waarderen deze machine zeer. Deze machine heeft een capaciteit van 1 tot 8 kilo en een 1600 toeren centrifuge. De bediening is, net als de overige machines van Schulthess, in 23 talen in te stellen. Dankzij de vuilsensor wast deze machine grondiger maar nooit te lang. De twee verwarmingselementen zorgen voor een enorme besparing in tijd en energie. Dit is een investering die zich bij veeleisende particulieren en ondernemingen altijd uitbetaald.


In het Zwitserse Wolfhausen staat de fabriek van Schulthess, fabrikant van de meest betrouwbare wasautomaten. Hier worden professionele- en huishoudelijke wasmachines ontwikkeld en gefabriceerd die zich onderscheiden door een prachtig doordacht ontwerp te koppelen aan de hoogste kwaliteit. Bij deze machines is de draairichting van de deur bij aanschaf te kiezen. Ook zijn krachtstroom, warmwateraansluiting tot 70 graden en hemelwateraansluiting een optie (199 Euro). Geen enkele consessie is gedaan bij het ontwerp, zo zijn de trommel en kuip van RVS. De trommel is voorzien van duizenden gaatjes voor de beste irrigatie. Twee verwarmingselementen zorgen voor een snelle en zuinige verwarming van het waswater. Zowel de contagewichten als het lagerkruis zijn van gietijzer. De warmtepompdrogers van Schulthess hebben een zelfreinigende condenser en worden op de afvoer aangesloten. Ook de draairichting van de deur van de droger is bij aanschaf te kiezen. Als bediening aan de bovenzijde van de machines prettiger is, kan dat ook apart worden gekozen.

Productspecificaties

Barcode

7612932058245

Toerental Centrifuge

Aantal kilo's

Energieklasse

Automatische doseerfunctie

WiFi

Hoogte

Breedte

Diepte

Voordeel 1

Voordeel 2

Voordeel 3

Nadeel 1

Persoonlijk advies nodig?
Bel of mail ons gerust, wij staan klaar met een luisterend oor en degelijk advies. 088 - 225 25 05 of info@xab.nl

Persoonlijk advies nodig?

Waarom XAB?

  • XAB voorselectie
  • Alleen de betere merken
  • Alleen de beste modellen
  • Persoonlijk advies
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Installatie naar wens
  • Super service
  • Eigen reparatieservice
Kortom, welbeschouwd ben je altijd voordeliger uit!
XAB; Dan weet je dat het goed zit! - Meer over XAB