SOLIS Vario Temp Kettle (Type 5516)

SOLIS Vario Temp Kettle (Type 5516)SOLIS Vario Temp Kettle (Type 5516)
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank

99,95 welbeschouwd altijd voordeliger

Productbeschrijving

Artikelnummer: 96239 Categorie: Merk:  

Upgrade uw keuken met deze prachtig ontworpen waterkoker met meerdere temperaturen en sensortoets bediening voor optimaal gebruiksgemak. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zoals hygiënisch roestvrijstaal ziet de Solis Vario Temp waterkoker er niet alleen stijlvol uit in elk huis, de BPA-vrije kunststof onderdelen zijn zelfs veiliger voor uw gezondheid.

Met een vermogen van maximaal 2.000 watt kookt de waterkoker in korte tijd het water tot de ingestelde temperatuur, zelfs als hij volledig gevuld is. Het uitneembare kalkfilter verbetert de kwaliteit van het water en verlengt de levensduur van de waterkoker op duurzame wijze. Als er geen of te weinig water in de waterkoker zit of als het water al verdampt is, schakelt de droogkookbeveiliging het apparaat automatisch uit. Deze functie beschermt het apparaat tegen blijvende schade door te hoge temperaturen.

Zoals bij veel Solis-producten het geval is, heeft ook deze waterkoker een handige opbergruimte. Een opbergvak in de voet van het apparaat voor opgerolde en ongebruikte snoeren, zodat uw aanrecht er altijd opgeruimd en netjes uitziet.


Als je op zoek bent naar de juiste woorden om Solis producten te omschrijven, dan zijn deze woorden een accurate opsomming van waar Solis voor staat. Of het nu een mooi ontworpen tafel barbecue is, praktisch vacuümsysteem of een krachtige haardroger, onze hoge kwaliteit standaard en liefde voor detail staan boven al onze producten en voldoen aan de behoefte van de meest eisende consumenten. 

Productspecificaties

Barcode

7611210962397

Product nummer

Product omschrijving

Merk

Verkoopprijs inclusief

Persoonlijk advies nodig?
Bel of mail ons gerust, wij staan klaar met een luisterend oor en degelijk advies. 088 - 225 25 05 of info@xab.nl

Persoonlijk advies nodig?

Waarom XAB?

  • XAB voorselectie
  • Alleen de betere merken
  • Alleen de beste modellen
  • Persoonlijk advies
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Installatie naar wens
  • Super service
  • Eigen reparatieservice
Kortom, welbeschouwd ben je altijd voordeliger uit!
XAB; Dan weet je dat het goed zit! - Meer over XAB