SAGE The Smart Oven Pro Oven

SAGE The Smart Oven Pro OvenSAGE The Smart Oven Pro Oven
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank

319,90 welbeschouwd altijd voordeliger

Productbeschrijving

Artikelnummer: SOV820BSS Categorie: Merk:  

De Smart Oven® Pro met Element IQ® is een essentiële tool voor koks die een vrijstaande oven willen om de perfecte pizza en heerlijke koekjes te bakken, gelijkmatig te roosteren en sappig vlees te braden. Met de convectie-instelling wordt de bereidingstijd met 30% verminderd.

Er is warmte, en er is slimme warmte. Element IQ verspreidt warmte op een intelligente manier over 5 kwartselementen voor een nauwkeurige, stabiele temperatuur, precies waar en wanneer nodig, voor keer op keer het perfecte resultaat. Dankzij de supersnelle voorverwarmingsfunctie van 2400 W staat uw maaltijd sneller dan ooit op tafel. U bent pas een professional met een ingebouwde ventilator die de hete lucht in de oven laat circuleren. Convectie versnelt het kookproces door hete lucht te laten stijgen en koude lucht te laten dalen: minder dichte lucht voor snellere verwarming. Er zijn dagen waarop u gewoon de tijd wilt nemen om alles perfect te laten garen en complexe smaken te ontwikkelen. Daarom hebben wij een slowcookfunctie die is ontworpen voor lange bereidingstijden bij lage temperaturen. U kunt tot 10 uur langzaam koken voordat de stand automatisch op warmhouden wordt gezet. 10 bereidingsfuncties om u naar perfectie te leiden: 6 sneetjes roosteren, bagels, bakken, braden, grillen, pizza, koekjes, opwarmen, warmhouden, slowcook. Het geïntegreerde ovenlampje gaat automatisch branden wanneer u de deur opent en aan het einde van de bereidingscyclus zodat u alles goed kunt zien. Het lampje gaat automatisch uit en wordt afzonderlijk geregeld met een knop. Vervangbare onderdelen zoals in uw normale grote oven.

 

 

 


In 80 jaar is het Australische moederbedrijf Breville uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming. Gespecialiseerd in degelijke en doordachte huishoudelijke apparaten die in meer dan 50 landen verkrijgbaar zijn. In 2013 werden de 17 beste producten onder de naam Sage in Engeland geïntroduceerd. Inmiddels is het aantal flink uitgebreid en staat Sage in heel Europa voor het creëren van gerechten en dranken met een heel hoog gemak en uitmuntende resultaten. De piston espressomachines met ingebouwde maler worden wereldwijd geroemd.

Productspecificaties

Barcode

9312432029933

Persoonlijk advies nodig?
Bel of mail ons gerust, wij staan klaar met een luisterend oor en degelijk advies. 088 - 225 25 05 of info@xab.nl

Persoonlijk advies nodig?

Waarom XAB?

  • XAB voorselectie
  • Alleen de betere merken
  • Alleen de beste modellen
  • Persoonlijk advies
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Installatie naar wens
  • Super service
  • Eigen reparatieservice
Kortom, welbeschouwd ben je altijd voordeliger uit!
XAB; Dan weet je dat het goed zit! - Meer over XAB