NIVONA NICR1040 Espresso Machine

NIVONA NICR1040 Espresso MachineNIVONA NICR1040 Espresso Machine
blankblank

2.199,- welbeschouwd altijd voordeliger

Productbeschrijving

Artikelnummer: NICR1040 Categorie: Merk:  

Met de introductie van de CafeRomatica 1030 had NIVONA al een automaat voor de koffieliefhebber die extra capaciteit nodig heeft. De NIVONA CafeRomatica 1040 is een verbeterde versie van de NICR 1030. Uitstekend geschikt voor op kantoor, in winkels, kapsalons of gewoon thuis op het aanrecht. De 1040 is vormgegeven zoals je van NIVONA gewend bent, eenvoudig, modern, zonder opsmuk, maar van alle gemakken voorzien. De machine is uitgevoerd in fraai titanium kunststof met zilveren accenten. Het fraaie tft-touchscreen springt direct in het oog. De in hoogte verstelbare uitloop biedt je de mogelijkheid verschillende maten porselein en glazen te gebruiken, dus ook dat mooie, hoge Latte Macchiatto glas. De uitloop is voorzien van koppenverlichting waardoor tijdens de bereiding het kopje elegant wordt verlicht, tijdens het koffiezetten amberkleurig en tijdens het melkschuimen wit. De extra capaciteit vind je terug in het ruime waterreservoir van maar liefst 3,5 liter. In het bonenreservoir is ruimte voor maar liefst 600 gram koffie. Dit is uit te breiden tot 1kg d.m.v. de optioneel verkrijgbare, additionele bonen container NIZB410. De NIVONA CafeRomatica 1040 is volledig geïsoleerd, hierdoor is deze machine extra stil. De bovenzijde is voorzien van een ruime, actief verwarmde kopjesverwarmer. Hiermee kan je een grote hoeveelheid porselein voorverwarmen. Voor gebruik op kantoor heeft de NIVONA CafeRomatica 1040 2 nieuwe functies, de Kwantiteitsfunctie, met 1 handeling zet je tot 1.9 liter koffie, om die zware vergadering door te komen en het Quick-profiel, voor als je nèt iets minder tijd (of geduld…) hebt. Alles voor plezierige werktijden.Zowel de complete 7-serie, 8-serie, 9-serie en de NICR1040 zijn voorzien van de One-Touch Cappuccino functie, met 1 druk op de knop een perfecte Cappuccino of Latte. De geschuimde melk en de koffie worden direct in jouw kopje gedoseerd, bij de 1040 kun je zelfs kiezen tussen 3 bereidingswijzen, koffie->melk, melk->koffie of gemengd.
Vrijwel alle factoren zijn naar wens in te stellen, de temperatuur van het water of de melk, de hoeveelheid te malen bonen, het volume kun je programmeren in het standaard recept of a la minute, voor of tijdens het zetten aanpassen.
Met de mijn koffie functie kun je gepersonaliseerde recepten instellen, de hoeveelheid verschilt per machine, de NIVONA CafeRomatica 1040 heeft de mogelijkheid om maar liefst 18 verschillende profielen te programmeren. Zo kan iedere medewerker zijn eigen voorkeur instellen met eigen naam en symbool. Balance Systeem. Hiermee heb je de keuze uit 3 verschillende zetmethoden en kun je de intensiteit van jouw koffie aanpassen. Door te kiezen voor dynamisch, constant of intens maak je verschil in pompdruk en doorlooptijd. Bij dynamisch loopt de koffie betrekkelijk kort door bij een gemiddelde druk, wat zorgt voor een wat fruitige smaak, constant maakt gebruik van een gemiddelde druk, een korte welperiode en een iets langere doorlooptijd en derhalve een gebalanceerde smaak en bij intens wordt de pompdruk langzaam opgevoerd gedurende een langere tijd waardoor zo goed als alle aroma’s naar boven komen.
De sterkte van de koffie is verder te regelen door de maalgraad(5 standen) en de hoeveelheid koffie tussen de 7 en 14 gram in te stellen en te variëren in volume.
Zo kun je nog meer dan voorheen variëren in smaak!

 

 

 


In 2005 begonnen drie vrienden, met passie voor koffie, het merk Nivona. Volautomatische koffiemachines van hoge kwaliteit met ongekende mogelijkheden, maar vooral met een groot gebruiksgemak. Bij alle volautomaten vult u de machine met water en koffiebonen, dan begint het proces van het kiezen van de soort koffie. Van Ristretto, Espresso tot Cappuccino en Latte Macchiato, alle smaken zijn in eindeloos veel variaties in te stellen en op te slaan als uw persoonlijke smaak. Al deze mogelijkheden zijn in te stellen met uw telefoon of tablet, zelfs koffiezetten kunt u op deze manier starten. Bij iedere Nivona is de zetgroep uit het apparaat te nemen om deze te reinigen.

Productspecificaties

Barcode

4260083460405

Soort

Kleur

Capaciteit waterreservoir

Capaciteit bonenreservoir

Koffiesoort

H x B x D

Voordeel 1

Voordeel 2

Voordeel 3

Persoonlijk advies nodig?
Bel of mail ons gerust, wij staan klaar met een luisterend oor en degelijk advies. 088 - 225 25 05 of info@xab.nl

Persoonlijk advies nodig?

Waarom XAB?

  • XAB voorselectie
  • Alleen de betere merken
  • Alleen de beste modellen
  • Persoonlijk advies
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Installatie naar wens
  • Super service
  • Eigen reparatieservice
Kortom, welbeschouwd ben je altijd voordeliger uit!
XAB; Dan weet je dat het goed zit! - Meer over XAB