zoekresultaten

Zoekresultaten

Dank u wel voor uw bezoek aan onze website.
We merken dat u zoekt naar een product of merk dat wij waarschijnlijk niet verkopen.
Wij verkopen alleen bepaalde merken en daarvan selecteren wij ook nog alleen maar bepaalde producten. Meer hierover kunt u onderstaand lezen, onder “over XAB”

Merken die wij niet verkopen zijn o.a.: Samsung, Zanussi, Indesit, 

Over XAB

onze beloftes

  • voorselectie van de beste producten
  • persoonlijk advies
  • eigen reparatieservice
  • inclusief verzending
  • inclusief installatie (i.v.t.)
  • eigen showroom

Kortom, welbeschouwd ben je altijd voordeliger uit!
XAB; Dan weet je dat het goed zit!

Waar vindt je nou een goede webshop, met eigen showroom & reparatie service waar je niet hoeft te zoeken in een wirwar van producten, zonder dat je weet of nu wel een goed product aanschaft?
Daar is XAB het antwoord op.

Wij selecteren de beste merken en daarvan weer de betere producten die zich voldoende van elkaar onderscheiden.
Kortom, we maken het gemakkelijk en 100% zeker dat jij een goed product krijgt waar je echt tevreden mee kan zijn.

We zijn je graag persoonlijk van dienst….dus bel ons gerust op en krijg echt passend persoonlijk advies. We stellen net die vragen die je niet verwacht, waardoor snel duidelijk wordt wat je echt nodig hebt en hebben dan een het juiste passende product voor jou.

Wees welkom! We helpen je graag!

XAB webshop

XAB webshop

XAB showroom

XAB Showroom
xab 1543 scaled 4bc19b8d

En dan onze excellente service

Natuurlijk plaatsen en installeren we elk apparaat dat je bij ons koopt. Maar als er eens iets mis gaat en het apparaat doet raar mag je ons altijd bellen. Voor inbouw apparatuur hebben wij altijd een oplossing, we verzorgen het hele traject, uitbouwen en afvoeren, en opnieuw afplaatsen.

ALTIJD EEN OPLOSSING

We verkopen uitsluitend apparaten die we zelf zouden willen hebben of aan familie adviseren, als het gevoel niet goed is, verkopen we het niet. Aernout startte op vijftienjarige leeftijd als parttime verkoper bij Duyvené en Remmers in Amsterdam en is nooit de branche uit geweest. Robbert verzorgt de reparaties en installaties, is opgeleid door Miele en Bosch en werkt sinds 15 jaar met Aernout. Groot is de opluchting wanneer Robbert eerst komt kijken als een inbouwkoelkast vervangen moet worden.

Naast onze webshop is onze showroom eenvoudig te bereiken, bijna voor de deur vrij parkeren en per openbaar vervoer. De e-mail wordt dagelijks (zeven dagen per week) uitgelezen. Gebruikersvragen kunnen ook op zondag worden beantwoord.

Producten & merken

In onze webshop tref je een sterke selectie van alleen maar goede producten aan; daar staan wij voor in! We voeren alleen de betere kwaliteitsmerken die (nog) degelijke apparatuur maken. De bovenkant van de markt zeg maar, maar dan wel tegen hele scherpe prijzen. Welke merken goed zijn in welke producten produceren is nou precies zo’n stukje kennis dat wij in jaren hebben opgebouwd.
Wij bieden alleen de juiste merken aan voor die producten waarin zij juist sterk & innovatief zijn. Voorbeelden van dit soort product/merk combinaties zijn: Liebherr voor koeltechniek en LG voor OLED schermen….maar wist u dat Loewe tv’s, wellicht de beste tv’s ter wereld, zijn OLED schermen rechtstreeks van LG mag betrekken? Dus uiteindelijk wil je nog liever een Loewe tv dan een LG tv….want een OLED-scherm is alleen het scherm…dat is nog geen tv, daarvoor is nog veel meer nodig.

WAT IS DE BESTE MACHINE?

Wij weten wat de beste machine voor welk budget is, waarbij we weten dat goedkoop vaak duurkoop is en dat adviseren wij dus nooit. Bij ons dus geen Indesit, maar degelijke merken zoals Miele en Bosch, terwijl we ook prijsvechtersproducten uit de fabriek van Bosch kunnen aanbieden die wel van hoge kwaliteit zijn.

XAB winkel

In Diemen staat onze fysieke winkel. Het is een kleine moderne winkel, want zeg nou eerlijk….met overal internet, wat heb je nou aan duizenden m2 winkeloppervlakte? Dat is zonde van het geld!
Want waar het echt om gaat is eigenlijk maar 2 belangrijke dingen:

  • Dat je zeker weet dat je geen kat in de zak koopt
  • Dat je een product koopt dat het best bij jouw persoonlijke omstandigheden past

Wij garanderen dat wij juist die twee hoofdpijlers van een tevreden aankoop waarborgen. Dat doen we deels online via XAB.nl in combinatie met de telefoon en deels in onze winkel in Diemen. Het voordeel van in onze winkel is dat we er dan een lekkere bak koffie bij kunnen schenken We zien je graag!

SERVICE

Wij zijn de meest service gerichte en betrouwbare elektronicazaak van topmerken in de wijde omtrek. Wij hebben jarenlange ervaring in de elektronica- & witgoedwereld en weten als geen ander welke machines je juist wel of niet moet hebben.

xab reparatie service

Wij zijn de meest service gerichte en betrouwbare witgoed reparateur en verkooppunt van nieuwe topmerken in ons verzorgingsgebied. Wij helpen u GRATIS en komen terstond voorrijden (overdag natuurlijk ☺). Meestal kunnen we uw machine binnen een uur weer aan de praat krijgen. Lukt dat echt niet en zijn onderdelen nodig, of is de machine echt overleden, dan kunnen we dezelfde dag nog een GRATIS leenmachine plaatsen*.
Op die manier zit u nooit zonder…en dat is wel zo fijn in deze drukke tijd (zie ook witgoed advies). Wij staan klaar voor u! Lees verder op xab.nl/witgoedreparatie

Verzorgingsgebied

Ons verzorgingsgebied is heel Nederland & België voor de kleine producten die per pakketpost gaan.
Voor de grote producten, zoals koelkasten en wasmachines is het vooralsnog met onze persoonlijke installatie in de regio groot Amsterdam-het Gooi: Postcodes 1000-1599

Garantie

Dus wij selecteren de beste kwaliteit en vechten voor de beste prijs, voor jou, in dit zeer concurrerende landschap. Maar er kan natuurlijk altijd wat mis gaan…het is immers electronica…en alles kan kapot zegen wij altijd….mits er dan maar garantie is zul je denken….
Nou, die is er! Natuurlijk! Zowel van ons zelf als van de kwaliteitsmerken en hun importeurs. Als er wat is, belt of mailt u ons dan direct en dan helpen we onmiddellijk.
Ouderwetse echte service, dat is wat wij willen bieden!

Dus wij selecteren de beste kwaliteit en vechten voor de beste prijs, voor jou,  in dit zeer concurrerende landschap. Maar er kan natuurlijk altijd wat mis gaan…het is immers electronica…en alles kan kapot zegen wij altijd….mits er dan maar garantie is zul je denken….
Nou, die is er! Natuurlijk! Zowel van ons zelf als van de kwaliteitsmerken en hun importeurs. Als er wat is, belt of mailt u ons dan direct en dan helpen we onmiddellijk.
Ouderwetse echte service, dat is wat wij willen bieden!

Excellente service, persoonlijk advies, puur kwaliteit.
XAB, dan weet je dat het goed zit!

 

openingstijden

Onze winkel is gevestigd op:
Gruttoplein 10, 1113 HM Diemen

Openingstijden: 
Maandag: 13.00 uur - 18.00 uur
Di t/m Vrij: 9.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag: 9.00 uur- 17.00 uur

Contact

We helpen je graag bij het keuzeproces…
bel ons gerust; +31 (0)88 225 25 05

Wat vinden klanten

blank

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4,8/5 sterren. Bekijk de reviews.

Betaalmethodes:

blank
blank
blank
blank
SEPA Incasso

Volg ons op:

Bezorging en installatie door XAB of verstuurd met PostNL blank

Algemene voorwaarden  - Privacy & cookies  - Bestellen & betalenGarantie & klachten  -  Retourbeleid  -  Bezorging - al onze prijzen zijn inclusief BTW

XAB | Gruttoplein 10 | 1113 HM Diemen | e. info@xab.nl  | t. +31 (0)88 225 25 05 | KVK 59787155 | BTW NL853644093B01

© 2014-2021 XAB B.V.

Call Now ButtonNu bellen