WE (BY LOEWE) SEE55 COOL GREY Televisie

WE (BY LOEWE) SEE55 COOL GREY TelevisieWE (BY LOEWE) SEE55 COOL GREY Televisie
blankblank
blankblank
blankblank

1.699,- welbeschouwd altijd voordeliger

Productbeschrijving

Artikelnummer: SEE55 COOL GREY Categorie: Merk:  

Dit is televisie, voor iedereen die opgewonden is, juicht, leert, vecht, streamt, speelt en bewondert. Voor de perfecte balans tussen hightech en slow-down. Voor een nieuwe kijk op wat je echt drijft. Voor jou. Met de nieuwste technologie maakt de Ultra HD LED Streaming TV niet alleen indruk met een immens kleurenspectrum en briljante contrastrijke beelden, maar ook met het ongelooflijke diepte-effect – voor perfecte kleuren en vormen vanuit elke hoek. Met een muziekvermogen van 80 watt zorgt de HD LED Streaming TV voor een onvergelijkbare geluidservaring. Het nieuwe We. SEE is gemaakt voor uw individuele feelgood-programma en sluit altijd perfect aan bij wat u nodig heeft: inspiratie, innovatie of concentratie.

Een verscheidenheid aan streaming content. Alle grote streamingdiensten met één druk op de knop. Netflix, YouTube, Amazon Prime, Disney+, Rakuten 4K, Rai Play, ChiliTV, Freeview Play en nog veel meer in elke We. SEE TV beschikbaar

ultra High Definition met nieuwste HDR.

We. by Loewe inspireert met zijn

ultraslanke design zonder concessies te

doen aan de beeldkwaliteit.

Piekhelderheid tot 500 nits. Briljante tvervaring dankzij UHD-resolutie in

combinatie met het volledige scala

aan HDR-formaten.

Sound experience with Dolby Atmos. Elke We. SEE TV heeft een tot 80 watt front-firing geluidssysteem en 4+2 drivers om een rijk geluid te garanderen. Voor momenten die rocken.


In het Duitse Kronach staat de laatste televisiefabriek van Europa. Hier produceert Loewe televisies van uitzonderlijke kwaliteit. Loewe staat voor toestellen met een uitzonderlijk mooi beeld, geluid van ongekende klasse en een tijdloos ontwerp dat ook na jaren herkenbare luxe uitstraalt.

We. by Loewe staat voor innovatieve, functionele en intuïtieve producten. De helderheid van het ontwerp, de bruikbaarheid en de uiterste precisie tot in het kleinste detail zijn kenmerken van onze identiteit van ons submerk. Onze kernessentie "significante eenvoud" beschrijft de band met onze ontwerptraditie en tegelijkertijd onze oriëntatie op de toekomst. Onze producten streven naar een uniforme uitstraling over het gehele portfolio. We. door Loewe – Ontworpen en gebouwd in Duitsland! Gemaakt voor jou en al je facetten!.

Productspecificaties

Barcode

4011880171557

Beeldmaat

Afmetingen incl. voet

VESA

Voordeel 1

Voordeel 2

Voordeel 3

Persoonlijk advies nodig?
Bel of mail ons gerust, wij staan klaar met een luisterend oor en degelijk advies. 088 - 225 25 05 of info@xab.nl

Persoonlijk advies nodig?

Waarom XAB?

  • XAB voorselectie
  • Alleen de betere merken
  • Alleen de beste modellen
  • Persoonlijk advies
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Installatie naar wens
  • Super service
  • Eigen reparatieservice
Kortom, welbeschouwd ben je altijd voordeliger uit!
XAB; Dan weet je dat het goed zit! - Meer over XAB