Oeps! Die pagina kan niet gevonden worden.

Helaas is hier niets gevonden. Probeer eens een zoekopdracht?

Top kwaliteit was droogcombinaties

Bij XAB selecteren wij alleen de beste was droogcombinaties. Daarbij kijken we primair naar degelijkheid, maar ook naar kwaliteit. Denk daarbij aan het toerental, ECO-mogelijkheden en speciale was of droogprogramma’s. Levert een merk onvoldoende kwaliteit? Dan zal je het niet terugvinden in ons assortiment. Modellen die geen extra waarde toevoegen voeren wij ook niet. Zoek jij de beste was droogcombinatie? Zet alle vereisten op een rijtje en wij helpen je graag om de juiste uit te kiezen. Bel of mail ons, dan spreken we jouw persoonlijke situatie nauwkeurig door! 

Voordelen van een was droogcombinatie

In de meeste gevallen wordt er voor een wasmachine droger combi gekozen als de ruimte in huis beperkt is. Over het algemeen is de breedte van de voorlader 60 centimeter, hoogte rond de 85 centimeter en de diepte verschilt tussen de 55 en 70 centimeter. Dit is namelijk afhankelijk van de capaciteit van de trommel.  

Een was en droogcombinatie wordt aangesloten op de waterafvoer waardoor het condenswater ook direct afgevoerd wordt. Wasdroogcombinaties hebben dus geen condensbak die je regelmatig moet legen. Ook heeft een wasmachine combi droger geen pluizenfilters.

Wil je jouw schone goed direct drogen na de wasbeurt? Bij een wasdroogcombinatie kies je voor het non-stop wasprogramma en je hoeft niet te denken aan de was over te zetten naar de droger.

Beste wasdroogcombinatie: Miele

Wil jij alleen het beste van het beste? Op basis van wasmachine droogcombinaties zijn wij ontzettend fan van Miele. Een Miele was droog combinatie maakt je wasgoed smetteloos schoon en dat tegen minimaal energieverbruik. Wasdrogers staan erom bekend dat ze iets trager zijn dan een normale wasmachine of wasdroger, maar een machine van Miele geeft in een korte tijd een goed was- en droogresultaat. Een Miele was droog combi vraagt om een investering, maar dan heb je er ook zeker jarenlang plezier van.

Wasdroogcombinatie: Bosch

Ook als je kiest voor een wasdroogcombinatie van Bosch dan verzeker jij jezelf van kwaliteit. Een Bosch machine is voorzien van Aquastop waardoor waardoor het nooit zal overstromen. Dankzij de structuur van de VarioSoft-trommel beschadigt je kleding niet, terwijl het nog vele malen schoner wordt!

Siemens wasdroogcombinatie

De derde topper wat betreft was en droogcombinaties is absoluut een Siemens! Geniet van de vele voordelen met een Siemens wasdroogcombinatie. De machines hebben altijd een modern en tijdloos uiterlijk. Met het handige anti vlekkensysteem krijg je iedere hardnekkige vlek eruit zonder speciaal middel. Ecoperfect zorgt voor een zeer zuinige wasbeurt en met speedperfect verkort je het wasprogramma tot wel 65%. Vervolgens zorgt Wasperfect ervoor dat de juiste hoeveelheid water wordt gebruikt bij het draaien van iedere wasbeurt. Zo was je dus toch op een duurzame manier met een wasdroogcombinatie.

Wasdroogcombinatie kopen bij XAB

Dankzij onze zorgvuldige voorselectie koop je alleen de beste wasdroogcombinaties bij XAB. Is er toch iets mis met de machine? Laat het ons dan direct weten! Naast kwaliteit vinden wij service ontzettend belangrijk. Daarom zullen we het probleem altijd kosteloos komen oplossen binnen de garantietijd. Heb je toch liever een wasmachine of een wasdroger? Ook dan zijn we de juiste partij voor jou! Heb je hulp nodig bij het uitkiezen van het apparaat die het best bij jouw wensen past? Twijfel niet en neem vandaag nog contact op met onze klantenservice via: +31 (0)88 225 25 05.

openingstijden

Onze winkel is gevestigd op:
Gruttoplein 10, 1113 HM Diemen

Openingstijden: 
Maandag: 13.00 uur - 18.00 uur
Di t/m Vrij: 9.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag: 9.00 uur- 17.00 uur

Contact

We helpen je graag bij het keuzeproces…
bel ons gerust; +31 (0)88 225 25 05

Wat vinden klanten

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 4,8/5 sterren. Bekijk de reviews.

Betaalmethodes:

SEPA Incasso

Volg ons op:

Bezorging en installatie door XAB of verstuurd met PostNL

Algemene voorwaarden  - Privacy & cookies  - Bestellen & betalenGarantie & klachten  -  Retourbeleid  -  Bezorging - al onze prijzen zijn inclusief BTW

XAB | Gruttoplein 10 | 1113 HM Diemen | e. info@xab.nl  | t. +31 (0)88 225 25 05 | KVK 59787155 | BTW NL853644093B01

© 2014-2021 XAB B.V.

Nu bellen