SOLIS Ultrasonic Pure luchtbevochtiger en reiniger (Type 7217)

SOLIS Ultrasonic Pure luchtbevochtiger en reiniger (Type 7217)SOLIS Ultrasonic Pure luchtbevochtiger en reiniger (Type 7217)
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank

154,95 welbeschouwd altijd voordeliger

Productbeschrijving

Artikelnummer: 96990 Categorie: Merk:  

Droge binnenlucht irriteert de slijmvliezen, wat kan leiden tot verkoudheid, luchtweginfecties en hoofdpijn. Ook vermoeidheid en slechte concentratie, evenals gesprongen lippen en droge ogen, worden vaak veroorzaakt door te droge binnenlucht. Een lage luchtvochtigheid binnenshuis is een last voor mensen met allergieën, huisdieren en kamerplanten. Muziekinstrumenten raken ontstemd, de ontwikkeling van stof en elektrostatische lading van textiel met plastic vezels worden verhoogd. Met de Solis Ultrasonic Pure ga je al het bovenstaande tegen! Deze luchtbevochtiger combineert het beste van twee bevochtigingssystemen: krachtige ultrasone verneveling en activeerbaar UV-licht om 97% van de bacteriën in de lucht te verwijderen. Er ontstaat een microfijne nevel die onmiddellijk oplost. Je kunt kiezen tussen koele of warme bevochtiging. De ingebouwde hygrostaat zorgt voor een constante luchtvochtigheid.


Als je op zoek bent naar de juiste woorden om Solis producten te omschrijven, dan zijn deze woorden een accurate opsomming van waar Solis voor staat. Of het nu een mooi ontworpen tafel barbecue is, praktisch vacuümsysteem of een krachtige haardroger, onze hoge kwaliteit standaard en liefde voor detail staan boven al onze producten en voldoen aan de behoefte van de meest eisende consumenten. 

Productspecificaties

Barcode

7611210969907

Product nummer

Product omschrijving

Merk

Verkoopprijs inclusief

Persoonlijk advies nodig?
Bel of mail ons gerust, wij staan klaar met een luisterend oor en degelijk advies. 088 - 225 25 05 of info@xab.nl

Persoonlijk advies nodig?

Waarom XAB?

  • XAB voorselectie
  • Alleen de betere merken
  • Alleen de beste modellen
  • Persoonlijk advies
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Installatie naar wens
  • Super service
  • Eigen reparatieservice
Kortom, welbeschouwd ben je altijd voordeliger uit!
XAB; Dan weet je dat het goed zit! - Meer over XAB