SOLIS Rice & Potato Cooker (Type 8161)

SOLIS Rice & Potato Cooker (Type 8161)SOLIS Rice & Potato Cooker (Type 8161)
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank

199,90 welbeschouwd altijd voordeliger

Productbeschrijving

Artikelnummer: 97901 Categorie: Merk:  

Met deze rijstkoker van Solis kunt u tot 4 bekertjes ongekookte rijst perfect koken, wat neerkomt op tot 8 porties gekookte rijst van restaurantkwaliteit. Zodat u alles wat u nodig hebt om volautomatisch rijst te koken, worden een maatbeker en een opscheplepel meegeleverd. Eén volle, afgestreken maatbeker ongekookte rijst levert 2 porties gekookte rijst op. De opscheplepel is het perfecte hulpmiddel om gekookte rijst te serveren zonder er een kleverige bende van te maken. Slechts één knop en 2 controlelampjes is genoeg voor deze rijstkoker om thuis eenvoudig eten te bereiden. Een condensatie-opvangbakje voert overtollig vocht weg van de rijst tijdens het koken, zodat de rijst altijd perfect gekookt is.

Het apparaat is gemaakt van gegoten aluminium en roestvrijstaal, waardoor het eenvoudig schoon te maken is en lang meegaat. De kookpot met anti-aanbaklaag maakt koken en schoonmaken eenvoudiger. Voor het volautomatisch koken van verschillende soorten rijst in een compact apparaat, gaat er niets boven de Solis Compact Rijstkoker!


Als je op zoek bent naar de juiste woorden om Solis producten te omschrijven, dan zijn deze woorden een accurate opsomming van waar Solis voor staat. Of het nu een mooi ontworpen tafel barbecue is, praktisch vacuümsysteem of een krachtige haardroger, onze hoge kwaliteit standaard en liefde voor detail staan boven al onze producten en voldoen aan de behoefte van de meest eisende consumenten. 

Productspecificaties

Barcode

7611210979012

Product nummer

Product omschrijving

Merk

Verkoopprijs inclusief

Persoonlijk advies nodig?
Bel of mail ons gerust, wij staan klaar met een luisterend oor en degelijk advies. 088 - 225 25 05 of info@xab.nl

Persoonlijk advies nodig?

Waarom XAB?

  • XAB voorselectie
  • Alleen de betere merken
  • Alleen de beste modellen
  • Persoonlijk advies
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Installatie naar wens
  • Super service
  • Eigen reparatieservice
Kortom, welbeschouwd ben je altijd voordeliger uit!
XAB; Dan weet je dat het goed zit! - Meer over XAB