SOLIS Eureka Mignon Steel (Type 1663)

SOLIS Eureka Mignon Steel (Type 1663)SOLIS Eureka Mignon Steel (Type 1663)
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank

399,90 welbeschouwd altijd voordeliger

Productbeschrijving

Artikelnummer: 96081 Categorie: Merk:  

Wat is koffie zonder perfect gemalen koffiebonen? Elk kopje koffie moet immers perfect zijn, toch? Met de Solis Eureka Mignon maakt u altijd vers gemalen koffie voor alle koffievariaties: van filterkoffie tot café crème en authentieke espresso. De bonenmaler heeft een Stepless Micrometic Regulation System, waarmee u de grofheid van de gemalen koffie aan uw voorkeur kunt aanpassen.

Het transparante bonenreservoir heeft een capaciteit van 300 gram en een extra bonenstopper die van pas kan komen wanneer u bonen die al in het reservoir zitten wilt vervangen. De bonenmaler is uiterst eenvoudig in gebruik: Met een simpele druk van het portafilter op de on-demand maalknop, wordt de koffie vers en direct in het portafilter gemalen. Als u het van de knop terugtrekt, stopt de bonenmaler automatisch met malen. De Solis Eureka Mignon heeft een portafilterhouder met een universele vork, waardoor hij geschikt is voor alle maten portafilters.


Als je op zoek bent naar de juiste woorden om Solis producten te omschrijven, dan zijn deze woorden een accurate opsomming van waar Solis voor staat. Of het nu een mooi ontworpen tafel barbecue is, praktisch vacuümsysteem of een krachtige haardroger, onze hoge kwaliteit standaard en liefde voor detail staan boven al onze producten en voldoen aan de behoefte van de meest eisende consumenten. 

Productspecificaties

Barcode

7611210960812

Product nummer

Product omschrijving

Merk

Verkoopprijs inclusief

Persoonlijk advies nodig?
Bel of mail ons gerust, wij staan klaar met een luisterend oor en degelijk advies. 088 - 225 25 05 of info@xab.nl

Persoonlijk advies nodig?

Waarom XAB?

  • XAB voorselectie
  • Alleen de betere merken
  • Alleen de beste modellen
  • Persoonlijk advies
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Installatie naar wens
  • Super service
  • Eigen reparatieservice
Kortom, welbeschouwd ben je altijd voordeliger uit!
XAB; Dan weet je dat het goed zit! - Meer over XAB