SOLIS 5 in 1 Table Grill (Type 791)

SOLIS 5 in 1 Table Grill (Type 791)SOLIS 5 in 1 Table Grill (Type 791)
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank

299,- welbeschouwd altijd voordeliger

Productbeschrijving

Artikelnummer: 97747 Categorie: Merk:  

De 5-in-1 tafelgrill is de meest veelzijdige tafelgrill in ons Solis-assortiment. Verras uw gasten met de smakelijke mogelijkheden van funcooking 2.0, met voor iedereen iets lekkers. Van knapperige pizza tot romige zalm tot zoete crêpes: geniet van de veelzijdigheid van een buffet – gewoon aan uw eigen keukentafel. De multifunctionele grillplaat heeft een oppervlakte van maar liefst 27,5 bij 56,5 centimeter, waardoor er ruimte is voor al uw gewenste gerechten. De plaat is aan één zijde half geribbeld en half glad, waardoor deze etenswaren zowel gegrild als gebakken kunnen worden. De andere kant van de plaat bestaat uit royale ronde vormen, die ideaal zijn voor gebruik met mini-wokpannen en het bakken van de heerlijkste crêpes of gebakken eieren.

De mini-wokpannen kunnen, net als de raclettepannetjes, ook onder de grillplaat geplaatst worden om gebruik te maken van bovenhitte en optioneel onderhitte. Voedsel op de grillplaat wordt bereid met een maximaal vermogen van 1.200 watt (bovenhitte) en voedsel in de pannetjes onder de plaat met nog eens 200 watt (onderhitte). Deeg met tomatensaus en kaas verandert binnen een mum van tijd in een heerlijke knapperige minipizza. De tafelgrill wordt geleverd met alle benodigdheden voor 8 personen, bestaande uit de raclette- en wokpannen en spatels Dankzij de gecoate bodemwarmteplaat en de anti-aanbaklaag op zowel de grillplaat als in de pannetjes, blijven er – zelfs zonder het toevoegen van boter en/of olie – geen voedingsmiddelen achter. Gezond genieten was zelden zo veelzijdig en eenvoudig!

De onderhitte kunt u met behulp van de knop aan de voorzijde van het apparaat in- en uitschakelen. De temperatuurregelaar van de grillplaat (bovenhitte), eveneens aan de voorzijde, is uitgevoerd met duidelijke controlelampjes waarbij rood aangeeft dat het apparaat aan het opwarmen is en groen dat het apparaat gebruiksklaar is. En hebt u even genoeg gegeten? Tijdens de eetpauzes plaatst u de hete pannetjes eenvoudig in de aparte koudzone op de onderste plaat, waardoor tussentijds uitschakelen niet hoeft. Slechts eenvoudige handelingen voor een ware smaakbelevenis met uw gezelschap.


Als je op zoek bent naar de juiste woorden om Solis producten te omschrijven, dan zijn deze woorden een accurate opsomming van waar Solis voor staat. Of het nu een mooi ontworpen tafel barbecue is, praktisch vacuümsysteem of een krachtige haardroger, onze hoge kwaliteit standaard en liefde voor detail staan boven al onze producten en voldoen aan de behoefte van de meest eisende consumenten. 

Productspecificaties

Barcode

7611210977476

Product nummer

Product omschrijving

Merk

Verkoopprijs inclusief

Persoonlijk advies nodig?
Bel of mail ons gerust, wij staan klaar met een luisterend oor en degelijk advies. 088 - 225 25 05 of info@xab.nl

Persoonlijk advies nodig?

Waarom XAB?

  • XAB voorselectie
  • Alleen de betere merken
  • Alleen de beste modellen
  • Persoonlijk advies
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Installatie naar wens
  • Super service
  • Eigen reparatieservice
Kortom, welbeschouwd ben je altijd voordeliger uit!
XAB; Dan weet je dat het goed zit! - Meer over XAB