SEBO Automatic X7 Stofzuiger

SEBO Automatic X7 StofzuigerSEBO Automatic X7 Stofzuiger
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank

429,- welbeschouwd altijd voordeliger

Productbeschrijving

Artikelnummer: 91506 Categorie: Merk:  

De SEBO AUTOMATIC X stofzuigers zijn rechtopstaande stofzuigers van professionele kwaliteit, prestaties en betrouwbaarheid die zijn ontworpen voor gebruik in huis.

Het computerbesturingssysteem optimaliseert de prestaties en zorgt ervoor dat de borstel altijd op de juiste hoogte staat voor gebruiksgemak en een lange levensduur van het tapijt. Het beschermt ook de machine, bijvoorbeeld door de motor uit te schakelen als er een verstopping is. Andere innovatieve en praktische kenmerken zijn de verwijdering van de borstelrol in cassettestijl en een geïntegreerde staaf voor een groter bereik. De SEBO AUTOMATIC X is voorzien van een slangsysteem met een groter bereik voor het reinigen van trappen.

De krachtige motor, het computerbesturingssysteem en het efficiënte luchtstroomontwerp zorgen samen voor uitstekende reinigingsresultaten – daarom komt SEBO regelmatig als top uit onafhankelijke tests.

SEBO-stofzuigers worden gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Elke SEBO-stofzuiger wordt volledig getest voordat deze de fabriek verlaat, zodat u erop kunt vertrouwen dat u met de aankoop van een SEBO de beste koopt.


SEBO is ‘s werelds grootste fabrikant van stofzuigersen verkoopt in meer dan 20 landen. Op duurzame wijze worden deze machines, in Velbert Duitsland, met de hand geproduceerd. SEBO is een familiebedrijf dat veel goede ideeën heeft gepatenteerd. Zoals de unieke Airbelt stootrand, deze zorgt dat meubels en muren niet kunnen beschadigen. Iedere SEBO stofzuiger heeft S-klasse filtratie. Dit zorgt voor de schoonst mogelijke uitblaaslucht. Ook de smalle greep en telescopische zuigbuis zorgen voor jarenlang aangenaam gebruik. De garantie op een SEBO stofzuiger is vier jaar.

Productspecificaties

Barcode

4012615991365

Wattage

Snoerlengte

Stofzakinhoud

Stootrand

Hepa filter

Aktieradius

Kleur

Voordeel 1

Voordeel 2

Voordeel 3

Persoonlijk advies nodig?
Bel of mail ons gerust, wij staan klaar met een luisterend oor en degelijk advies. 088 - 225 25 05 of info@xab.nl

Persoonlijk advies nodig?

Waarom XAB?

  • XAB voorselectie
  • Alleen de betere merken
  • Alleen de beste modellen
  • Persoonlijk advies
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Installatie naar wens
  • Super service
  • Eigen reparatieservice
Kortom, welbeschouwd ben je altijd voordeliger uit!
XAB; Dan weet je dat het goed zit! - Meer over XAB