SAGE The Fresh & Furious Blender

SAGE The Fresh & Furious BlenderSAGE The Fresh & Furious Blender
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank

289,90 welbeschouwd altijd voordeliger

Productbeschrijving

Artikelnummer: SBL620BSS Categorie: Merk:  

One-touch-programma's voor smoothies, groene smoothies en geschaafd ijs in een handomdraai, om van een ruwe start tot een romig resultaat te komen.

Functionaliteit van een krachtige blender gecombineerd met voedselverwerkingsfuncties voor veelzijdigheid en gemak. Maal en hak ijs tot sneeuw, roer om en voeg lucht toe voor romige smoothies en soepen.

De nieuwste versie van de Fresh & Furious is compatibel met de Vac Q-vacuümpomp. Bij bepaalde recepten zullen de smaken sterk verbeterd zijn: zachte groene smoothies, smeuïge smeerpasta's, fijne dipsausjes en zijdezachte gazpacho. Bij melkdranken wordt de lucht geklopt en ingesloten om de lichte textuur vol luchtbelletjes te krijgen. De Vac Q wordt apart verkocht. Het messenontwerp en de motor met hoog koppel leveren stille en efficiënte mixprestaties. De messen zijn gemaakt van roestvrij chirurgisch staal en blijven daardoor langer scherp. Met de verlichte, voorgeprogrammeerde knoppen Smoothie, Green Smoothie en Ice Crush is het een fluitje van een cent om de smeuïgste smoothies te maken.

 

 


In 80 jaar is het Australische moederbedrijf Breville uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming. Gespecialiseerd in degelijke en doordachte huishoudelijke apparaten die in meer dan 50 landen verkrijgbaar zijn. In 2013 werden de 17 beste producten onder de naam Sage in Engeland geïntroduceerd. Inmiddels is het aantal flink uitgebreid en staat Sage in heel Europa voor het creëren van gerechten en dranken met een heel hoog gemak en uitmuntende resultaten. De piston espressomachines met ingebouwde maler worden wereldwijd geroemd.

Productspecificaties

Barcode

9312432030281

Persoonlijk advies nodig?
Bel of mail ons gerust, wij staan klaar met een luisterend oor en degelijk advies. 088 - 225 25 05 of info@xab.nl

Persoonlijk advies nodig?

Waarom XAB?

  • XAB voorselectie
  • Alleen de betere merken
  • Alleen de beste modellen
  • Persoonlijk advies
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Installatie naar wens
  • Super service
  • Eigen reparatieservice
Kortom, welbeschouwd ben je altijd voordeliger uit!
XAB; Dan weet je dat het goed zit! - Meer over XAB