SAGE The Adjusta Grill & Press Grill

SAGE The Adjusta Grill & Press GrillSAGE The Adjusta Grill & Press Grill
blankblank
blankblank
blankblank

139,90 welbeschouwd altijd voordeliger

Productbeschrijving

Artikelnummer: SGR250BSS Categorie: Merk:  

Platte bodemplaat voor gebakken eieren en tosti's. Verstelbare voetjes voor plat of vetvrij grillen. De verstelbare hoogte van de bovenplaat is ideaal voor delicate producten en open tosti's. Nu kunt u ook thuis van een authentieke panini genieten.

Niemand staat graag te wachten. Dankzij het krachtige verwarmingselement van 2200 W is de grill sneller warm en kunt u binnen enkele minuten uw vlees aanbraden. Verder profiteert u van variabele temperatuurregeling. Veelzijdige platte bodemplaat en geribbelde bovenplaat voor grillen, tosti's, gebakken eieren en pannenkoeken. De zijkant van de grill is voorzien van een schuifmechanisme waarmee de bovenplaat op verschillende hoogtes kan worden gezet. Zo kunt u delicate producten zoals vis, panini's en groenten grillen zonder ze plat te drukken. Op de hogere standen kunt u pizza opwarmen en krokante open tosti's maken.


In 80 jaar is het Australische moederbedrijf Breville uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming. Gespecialiseerd in degelijke en doordachte huishoudelijke apparaten die in meer dan 50 landen verkrijgbaar zijn. In 2013 werden de 17 beste producten onder de naam Sage in Engeland geïntroduceerd. Inmiddels is het aantal flink uitgebreid en staat Sage in heel Europa voor het creëren van gerechten en dranken met een heel hoog gemak en uitmuntende resultaten. De piston espressomachines met ingebouwde maler worden wereldwijd geroemd.

Productspecificaties

Barcode

9312432029841

Persoonlijk advies nodig?
Bel of mail ons gerust, wij staan klaar met een luisterend oor en degelijk advies. 088 - 225 25 05 of info@xab.nl

Persoonlijk advies nodig?

Waarom XAB?

  • XAB voorselectie
  • Alleen de betere merken
  • Alleen de beste modellen
  • Persoonlijk advies
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Installatie naar wens
  • Super service
  • Eigen reparatieservice
Kortom, welbeschouwd ben je altijd voordeliger uit!
XAB; Dan weet je dat het goed zit! - Meer over XAB