Graef Snijmachine SKS700, zilver

Graef Snijmachine SKS700, zilverGraef Snijmachine SKS700, zilver

699,- welbeschouwd altijd voordeliger

Productbeschrijving

Artikelnummer: 472010 Categorie: Merk:  

Deze snijmachine 'Sliced Kitchen SKS700' behoort tot de topmodellen van Graef voor wie thuis wil koken als een topkok. Deze universele machine snijdt niet alleen eenvoudig verse vleeswaren, kaas, groenten, fruit en brood. Ook flinterdunne carpaccio of rosbief is geen probleem, dankzij het speciale hol geslepen mes. Dit speciale mes geleidt het gesnedene weg van het mes zodat het niet aan het mes plakt of kapot draait. Bovendien voorkomt de roestvrij stalen mesafdekplaat wrijving tussen het snijwaar en het draaiende mes. Uniek is dat zowel de instelknop als het snijgebied verlicht zijn, bovendien toont de indicator of het mes open of dicht staat – voor extra veiligheid. De snijdikte is naar wens instelbaar van 0 tot 20 mm door de grote draaiknop te verdraaien, tussen 0 en 2 mm is de dikte extra fijn instelbaar. De bijgesloten kunststof resthouder beschermt je vingers tijdens het snijden, en de machine is voorzien van een kinderbeveiliging. Het snijden gaat comfortabel dankzij de krachtige geruisloze motor en de moment- en duurschakelaar. Deze is geïntegreerd in de slede en te gebruiken voor kort of langdurig snijden. Deze snijmachine is volledig gemaakt uit metaal en voorzien van een royale glazen bodemplaat. Dankzij de vrijdragende constructie, de afneembare slede en de afneembare mesafdekplaat maak je de machine na gebruik eenvoudig schoon. De machine wordt comlpeet geleverd met een rvs opvangschaal, restenhouder, messenslijper en opzetstuk 'mini-slice'. Deze snijmachine heeft een glad massief stalen mes.
Belangrijkste kenmerken:
Voor het snijden van verse vleeswaren, kaas, groenten, fruit en brood.
Ook perfect voor fijne dun te snijden vleeswaren dankzij het hol geslepen mes, die het gesnedene van het mes weggeleidt zodat het niet aan het mes plakt c.q. kapot draait; en dankzij de rvs mesafdekplaat, die wrijving tussen het snijwaar en het draaiende mes voorkomt.
Snijdikte eenvoudig instelbaar van 0 tot 20 mm, extra fijn instelbaar tussen 0-2 mm.
Met extra hol geslepen glad massief stalen mes (Ø17cm).
Uniek verlichtingsconcept: instelknop en snijgebied zijn verlicht; en indicator toont of het mes open of dicht staat.
Voorzien van kinderbeveiliging.
Comfortabel snijden dankzij de moment- en duurschakelaar, deze is geïntegreerd in de slede en te gebruiken voor kort of langdurig snijden.
Makkelijk schoonmaken dankzij afneembare slede, uitneembare rvs mesafdekplaat en vrijdragende constructie.
Krachtige, geruisloze condensatormotor 170 watt met lange levensduur.
Inclusief rvs opvangschaal, restenhouder, messenslijper en opzetstuk 'mini-slice'.
Gemaakt uit metaal, met royale glazen bodemplaat.


Het Duitse merk Graef staat al meer dan 50 jaar voor kwaliteitsartikelen ‘Made in Germany’. In deze jaren heeft Graef, vanuit haar oorspronkelijke specialisme in snijmachines voor professionele toepassingen, naam gemaakt met snijmachines voor thuis. Graef is een familiebedrijf dat inmiddels wordt geleid door de derde generatie.

Het ontwerp, de ontwikkeling en productie van de omvangrijke collectie snijmachines voor thuis gebeurt in Graef’s fabriek in Sauerland. Inmiddels genieten Graef’s machines internationale bekendheid dankzij hun uitzonderlijke functionaliteit, lange levensduur en, niet als laatste, eigentijdse design.

Doorontwikkeld

Vanuit Graef’s ‘core business’ in snijmachines, heeft het merk zich doorontwikkeld naar andere keukenapparaten als espressomachines, koffiemolens, waterkokers en melkopschuimers. Het pure tijdloze design van ieder artikel bevestigt de Graef kwaliteit en maakt dat deze harmonieus in iedere keuken passen. En natuurlijk is ieder product ontwikkeld vanuit de leidende principes achter Graef: eerlijke producten voor dagelijks gebruik- innovatief, duurzaam en functioneel. Kortom, producten die je h

Productspecificaties

Barcode

4001627026325

Product nummer

Product omschrijving

Merk

Verkoopprijs inclusief

Breedte

Diepte

Extra omschrijving 1

Gewicht

Persoonlijk advies nodig?
Bel of mail ons gerust, wij staan klaar met een luisterend oor en degelijk advies. 088 - 225 25 05 of info@xab.nl

Persoonlijk advies nodig?

Waarom XAB?

  • XAB voorselectie
  • Alleen de betere merken
  • Alleen de beste modellen
  • Persoonlijk advies
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Installatie naar wens
  • Super service
  • Eigen reparatieservice
Kortom, welbeschouwd ben je altijd voordeliger uit!
XAB; Dan weet je dat het goed zit! - Meer over XAB