GRAEF ES850 MARCHESA Koffiemachine

GRAEF ES850 MARCHESA KoffiemachineGRAEF ES850 MARCHESA Koffiemachine
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank

650,- welbeschouwd altijd voordeliger

Productbeschrijving

Artikelnummer: ES850 MARCHESA Categorie: Merk:  

Met deze espressomachine ‘Marchesa’ van Graef bereid je een espresso, lungo, latte macchiato en meer als een echte barista. Experimenteer met koffiebonen, malingsgraad, waterhoeveelheid, druk en meer voor je persoonlijke voorkeur.
De ‘Marchesa’ is snel en energiezuinig dankzij het ‘single-circuit’ thermo-systeem met rvs buizen voor korte opwarmtijden, en optimale temperaturen voor stoom en water. Met het pijpje bereid je melkschuim of heet water voor thee – het pijpje is draaibaar naar iedere gewenste positie. De professionele piston (Ø58 mm) heeft een dubbele uitloop, zodat je 2 kopjes tegelijk kunt bereiden. De machine heeft knoppen voor een enkele en dubbele espresso, maar je kunt ook handmatig de hoeveelheid instellen. En met het 5-staps programma bepaal je je individuele barista-instellingen (temperatuur-/ PID-regelaar, hoeveelheid per kopje, stoom-prestaties, waterhardheid met ontkalkings-herinnering bij 12, 25 of 50 liter, 2 ontkalkprogramma's ). Dankzij de pre-infusie, waarbij het eerste hete water de koffie voor welt, komt het volle aroma van je koffie vrij.
De behuizing van de ‘Marchesa’ is gemaakt van glanzend roestvrij staal en aluminium. De watertank is afneembaar en heeft een ruime inhoud van 2,5 liter. Ook heeft het espressoapparaat een handige warmhoudplaat voor kopjes, een uitneembare lekbak en een standby-modus.


 

Het Duitse merk Graef staat al meer dan 50 jaar voor kwaliteitsartikelen ‘Made in Germany’. In deze jaren heeft Graef, vanuit haar oorspronkelijke specialisme in snijmachines voor professionele toepassingen, naam gemaakt met snijmachines voor thuis. Graef is een familiebedrijf dat inmiddels wordt geleid door de derde generatie.

Het ontwerp, de ontwikkeling en productie van de omvangrijke collectie snijmachines voor thuis gebeurt in Graef’s fabriek in Sauerland. Inmiddels genieten Graef’s machines internationale bekendheid dankzij hun uitzonderlijke functionaliteit, lange levensduur en, niet als laatste, eigentijdse design.

Doorontwikkeld

Vanuit Graef’s ‘core business’ in snijmachines, heeft het merk zich doorontwikkeld naar andere keukenapparaten als espressomachines, koffiemolens, waterkokers en melkopschuimers. Het pure tijdloze design van ieder artikel bevestigt de Graef kwaliteit en maakt dat deze harmonieus in iedere keuken passen. En natuurlijk is ieder product ontwikkeld vanuit de leidende principes achter Graef: eerlijke producten voor dagelijks gebruik- innovatief, duurzaam en functioneel. Kortom, producten die je helpen om gewoon te genieten!

Productspecificaties

Barcode

4001627015886

Soort

Kleur

Capaciteit waterreservoir

Koffiesoort

H x B x D

Voordeel 1

Voordeel 2

Voordeel 3

Nadeel 1

Nadeel 2

Persoonlijk advies nodig?
Bel of mail ons gerust, wij staan klaar met een luisterend oor en degelijk advies. 088 - 225 25 05 of info@xab.nl

Persoonlijk advies nodig?

Waarom XAB?

  • XAB voorselectie
  • Alleen de betere merken
  • Alleen de beste modellen
  • Persoonlijk advies
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Installatie naar wens
  • Super service
  • Eigen reparatieservice
Kortom, welbeschouwd ben je altijd voordeliger uit!
XAB; Dan weet je dat het goed zit! - Meer over XAB