GRAEF ES1000 CONTESSA Koffiemachine

GRAEF ES1000 CONTESSA KoffiemachineGRAEF ES1000 CONTESSA Koffiemachine
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank
blankblank

1.799,- welbeschouwd altijd voordeliger

Productbeschrijving

Artikelnummer: ES1000 CONTESSA Categorie: Merk:  

Deze Graef espressomachine 'Contessa' combineert de nieuwste techologie met een klassiek design. Met de ‘Contessa’ bereid je een espresso, lungo, latte macchiato enz. als een echte barista. Experimenteer met koffiebonen, malingsgraad, waterhoeveelheid, druk en meer voor je persoonlijke voorkeur. Bijzonder aan deze machine is de korte opwarmtijd: in minder dan 5 minuten is de machine klaar voor gebruik. Wat de machine verder bijzonder maakt is de eenvoudige bediening: de menuknop leidt je door diverse keuzes, die je vervolgens naar eigen wens eenvoudig instelt.
De machine is voorzien van een triple-thermoblock zodat je tegelijk een espresso kunt bereiden en melk kunt opschuimen. Het derde thermoblock zorgt voor een actieve verwarming van de kop van de machine – daardoor blijft het water op constante temperatuur als het door de kop stroomt. De pompdruk (tot maximaal 16 bar) zorgt voor een mooie cremalaag en de temperatuur en waterhoeveelheid zijn naar wens instelbaar. Met het stoompijpje bereid je melkschuim voor een cappuccino of latte macchiato, de heetwaterspuit is makkelijk voor het bereiden van thee. De stoom- en heetwaterspuit zijn beide draaibaar naar iedere gewenste positie.

De behuizing is gemaakt uit roestvrij staal. De ‘Contessa’ espressomachine heeft een standby modus en schakelt daarna na 30 minuten uit. De hoeveelheid water is handmatig instelbaar. De watertank is afneembaar en heeft een ruime inhoud van 2,5 liter. Ook heeft het espressoapparaat een handige warmhoudplaat voor kopjes en een uitneembare lekbak.


 

Het Duitse merk Graef staat al meer dan 50 jaar voor kwaliteitsartikelen ‘Made in Germany’. In deze jaren heeft Graef, vanuit haar oorspronkelijke specialisme in snijmachines voor professionele toepassingen, naam gemaakt met snijmachines voor thuis. Graef is een familiebedrijf dat inmiddels wordt geleid door de derde generatie.

Het ontwerp, de ontwikkeling en productie van de omvangrijke collectie snijmachines voor thuis gebeurt in Graef’s fabriek in Sauerland. Inmiddels genieten Graef’s machines internationale bekendheid dankzij hun uitzonderlijke functionaliteit, lange levensduur en, niet als laatste, eigentijdse design.

Doorontwikkeld

Vanuit Graef’s ‘core business’ in snijmachines, heeft het merk zich doorontwikkeld naar andere keukenapparaten als espressomachines, koffiemolens, waterkokers en melkopschuimers. Het pure tijdloze design van ieder artikel bevestigt de Graef kwaliteit en maakt dat deze harmonieus in iedere keuken passen. En natuurlijk is ieder product ontwikkeld vanuit de leidende principes achter Graef: eerlijke producten voor dagelijks gebruik- innovatief, duurzaam en functioneel. Kortom, producten die je helpen om gewoon te genieten!

Productspecificaties

Barcode

4001627010324

Soort

Kleur

Capaciteit waterreservoir

Koffiesoort

H x B x D

Voordeel 1

Voordeel 2

Voordeel 3

Nadeel 1

Nadeel 2

Persoonlijk advies nodig?
Bel of mail ons gerust, wij staan klaar met een luisterend oor en degelijk advies. 088 - 225 25 05 of info@xab.nl

Persoonlijk advies nodig?

Waarom XAB?

  • XAB voorselectie
  • Alleen de betere merken
  • Alleen de beste modellen
  • Persoonlijk advies
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Installatie naar wens
  • Super service
  • Eigen reparatieservice
Kortom, welbeschouwd ben je altijd voordeliger uit!
XAB; Dan weet je dat het goed zit! - Meer over XAB