BAMIX BBQ-BOX M200 Zwart Staafmixer avec Champagne

Aanbieding!
BAMIX BBQ-BOX M200 Zwart StaafmixerBAMIX BBQ-BOX M200 Zwart Staafmixer
blankblank
blankblank
blankblank

209,- welbeschouwd altijd voordeliger

Productbeschrijving

Artikelnummer: 100.805 Categorie: Merk:  

De beste tip voor alle BBQ junkies, stoere mannen en vrouwen die deze zomer graag uitpakken met spannende hot & smokin’ dishes? Pak de koelbloedige bamix uit Zwitserland erbij. Dan wordt ook jouw BBQ een culinair hoogstandje!Maak de allerlekkerste chimichurri saus of creëer onweerstaanbare marinades voor een vegetarische BBQ. De bamix BBQ box bestaat uit een razendsnelle mixer, een processormolen, vier hulpstukken, een houder, een bekerset, een keukenschort en een inspirerend kookboek! In het kookboek vind je recepten om je vingers bij af te likken. De stijlvolle kookschort beschermt je favoriete zomeroutfit tegen spetters en vegen.De bamix pureert, klopt en mixt met het grootste gemak alle ingrediënten. Met de processormolen kan je pesto’s en tapenades bereiden, maar ook allerlei ingrediënten fijn hakken zoals specerijen, noten, koffiebonen, kazen, …

Alle onderdelen die met voedsel in contact komen, zijn van superieure kwaliteit: zijn roestvrij en nemen geen smaak of geur op.

 


De Zwitser Roger Perrinjaquet wilde in de jaren 50 van de vorige eeuw een compact, krachtig apparaat op de markt brengen dat alle keukenmachines zou kunnen vervangen. In 1954 vond hij de allereerste staafmixer uit, die hij ‘bamix’ noemde. Dat is een samenvoeging van de Franse woorden voor kloppen en mengen: ‘battre’ en ‘mixer’.De relatief kleine bamix is een multifunctionele, stille krachtpartner voor iedere kok. Hij werkt snel en stil, bijna vanzelf. Extra druk is niet nodig. Dat komt allemaal door de unieke motortechnologie.Door die ongekende kracht, gekoppeld aan praktische accessoires, kan de bamix vrijwel iedere keukenklus makkelijk aan. IJs crushen, groenten snijden, smoothies maken? Het kan allemaal, veilig, zonder lekken of spetteren. Ook na gebruik blijft je bamix prettig meewerken … het apparaat is in een handomdraai weer schoon, gewoon onder de kraan. Daarna zet je de bamix in zijn houder, binnen handbereik voor de volgende klus. En in het zicht … omdat je trots bent op je échte bamix.Nog steeds wordt iedere bamix met veel zorg in Zwitserland geproduceerd. Bamix is na meer dan 60 jaar nog steeds een betrouwbaar merk waar je jarenlang op kunt rekenen. Op de motor kriig je levenslange garantie, tien jaar op de accessoires. Reparatie is meestal ook mogelijk. Oudere onderdelen passen op nieuwe types en omgekeerd. Hiermee heeft bamix een lage ecologische voetprint: een bamix gaat een leven lang mee.

 

Productspecificaties

Barcode

7610497909163

Materiaal staaf

Regelbaar

Kleur

Toebehoren

Verwisselbare mesjes

Aantal toeren

Wattage

Totale lengte

Voordeel 1

Voordeel 2

Voordeel 3

Nadeel 1

Persoonlijk advies nodig?
Bel of mail ons gerust, wij staan klaar met een luisterend oor en degelijk advies. 088 - 225 25 05 of info@xab.nl

Persoonlijk advies nodig?

Waarom XAB?

  • XAB voorselectie
  • Alleen de betere merken
  • Alleen de beste modellen
  • Persoonlijk advies
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Installatie naar wens
  • Super service
  • Eigen reparatieservice
Kortom, welbeschouwd ben je altijd voordeliger uit!
XAB; Dan weet je dat het goed zit! - Meer over XAB